Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
VERKLIHETENS SJÄL..


ORD..

Jag är inte född som lyriker.

Det är omständigheter som har tvingar mig till det.

Genom att skriva tillfrisknar mitt hjärta och min själ.

Jag kallar mig inte poet, jag är sanningen.

Och det kan ingen ta ifrån mig.




Övriga genrer av CJ
Läst 295 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2009-04-03 15:43



Bookmark and Share


    FinnRaggarn
Vi födds alla med
olika begåvningar
du är absolut född
Begåvad och det kan
ingen ta ifrån dig.

Koolio M.
2009-04-09

  Carola Zettergren
Så snyggt!!!
2009-04-04

  Roula O
kloka ord...bra skrivet!
2009-04-04

  Rockalex
detta är för mej ett mästerverk
2009-04-04

  Lena K Nilsson VIP
Instämmer jag med! Bra skrivet...
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

CJ
CJ