Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När man vill bort från allt ont.


flytten...

Jag vill flytta med vinden. flyga och inte mer återvända låta mina vingar falla om jag var tvungen, jag vill lyfta
bort där jag aldrig mera behöver vara rädd.

 




Övriga genrer av CJ
Läst 232 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2009-04-03 17:11



Bookmark and Share


    Johnjohn
du förmedlar så målande med dina ord *applåd
2009-04-03

  Christine Sabel
Ja, det vil nok alle,men godheten segrar alltid, snygg bild! Jättefin dikt
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

CJ
CJ