Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstkärlek

Nu när sommaren
sakta går mot sitt slut
när höstregnet
börjar inta sina former

Vill jag hålla dig nära
och alldeles tätt intill
ta din värmande hand
och gömma den i min

Vill så gärna bevara och rädda
vår magiska sommarvals
som trådlindade våra trasiga själar

Vill fortsätta älska och njuta
till höstens alla vackra
nyanser med dig i det fria

Jag vill se tiden flyta
till en evig tid med dig
se löven falla
med armarna runt din hals

Älska med dig
tills solens sista strålar
som värmer våra kroppar
till gryningens sista dagg




Fri vers av almqvizt
Läst 545 gånger
Publicerad 2005-09-13 23:05



Bookmark and Share


  Bella
Bland det vackraste jag har läst.. *L*
2005-09-14
  > Nästa text
< Föregående

almqvizt
almqvizt