Svarta tårar." />
Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag skriver dessa räder till Svarta tårar.


SVÅRTA TÅRAR..

Svarta tårar.

Jag vill krama dig tills allt ont är borta.

Jag skulle vilja vara en krukmakare för att göra om dig till den finaste vas på jorden.

Jag vill ta bort allt som gör ditt liv mörkt och meningslöst, jag vill om jag kunde.

Jag vill finnas bredvid dig och gråta med dig, och tända ett ljus i ditt hjärta.

Mitt hjärta brister av din sörj.

 




Övriga genrer av CJ
Läst 243 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2009-04-03 18:58



Bookmark and Share


    gloria
Fint skrivet^^
2009-04-07

  Suzy med punkterna
Ömsint skrivet till en nära
2009-04-05

  Sladjana Zubcevic
"Jag vill finnas bredvid dig och gråta med dig, och tända ett ljus i ditt hjärta.

Mitt hjärta brister av din sörj.!"
Djup och vacker...
Vackert skrivet!
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

CJ
CJ