Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett tag

 

Det dröjer ett tag
innan jag är där igen...

Jag tecknar

en bild

under minnet

ovan oss

 

Jag hämtar

andan

under tyngden

ovan kvicksanden


och det kommer dröja
ett tag
innan jag är där igen...



Jag kämpar
jag försöker

under en makt
ovan en realitet

att glömma

och jag lyckas

under en lögn
ovan en dröm

lyckas jag...

men det dröjer alltid
ett tag
...och så är jag där igen

.


Jag är där igen

 

 




Fri vers av Seasons VIP
Läst 213 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-03 18:59



Bookmark and Share


  Roula O
dessa rader säger mycket...

"Jag kämpar
jag försöker

under en makt
ovan en realitet

att glömma

och jag lyckas

under en lögn
ovan en dröm

lyckas jag...

men det dröjer alltid
ett tag
...och så är jag där igen"

mycket bra skrivet!
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP