Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du

 

I en ensam värld
av böljande oljehav
och bäcksvarta
himmelsridåer
som sluter sig...

ser jag plötsligt
att du flyger
mellan stjärnorna
iklädd endast ett vitt segel

och att det fyr som ler
mot mig i natten
är blixtar
ur dina ögon...

 

 

 

 




Fri vers av Seasons VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-03 19:19



Bookmark and Share


  Aisha VIP
...vilka vackra bilder...!
2009-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP