Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förklädd Älskare

 

Se inte min
propra vita krage...

För Skalpellen min
vill jag röra runt
i dina tankar
och
blodet ska forsa
innan jag är nöjd

För Sprutan min
fyller jag
med kärleken
och
under din hud
injicerar jag
giftets antidot

Skymta min
förklädda
revolt...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 243 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-03 22:37



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag får bilden av en ...präst....katolsk dylik!
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP