Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
flumfilosofi jag kom på mig själv med att skriva,..


kärleksfaser?

~*~LoveMee~*~ säger:
Liksom störst är juh den där bilden man byggt upp om den absolut perfekta flickan i fantasin.. men ingen du träffar kommer någonsin att slå henne, för hon är perfekt , ni har det mesta gemensamt, hon e snygg och hon är exakt som du vill ha henne, hon är perfekt..

~*~LoveMee~*~ säger:
Men den personen kommer aldrig existera, och tur är det, för människor nöjer sig inte med perfektion, för det är det värsta som finns i längden.

~*~LoveMee~*~ säger:
Är det juh då irl, Första kärleken, och sen alla andra betydelsefulla kommer alltid finnas där, ibland kommer du sakna dom, även dem som sårat dig, men dom kommer finnas kvar dom kommer du alltid att älska..

~*~LoveMee~*~ säger:
sen nutid då,. Den du drömmer om på dagarna.. i smyg... oftast den förbjudna tanken, oftast bara en fantasi som inte kommer att hända, och oftast en person du vet vem det är..

~*~LoveMee~*~ säger:
sen så \"kärleken\" irl..

~*~LoveMee~*~ säger:
Den du dejta, den du har förhållande med, den du juffsar med.. för tillfället
den som du delar tankar med och visar ömhet för.. den du ger all denna ömhet till, är den som vinner det stora hela.




Övriga genrer av Nathalie a.k.a LoveMee
Läst 411 gånger
Publicerad 2005-09-14 01:27



Bookmark and Share


  Rublev
Du skriver kloka och känsliga tankar om vår längtan efter kärlek.

Jättefina ord det allra viktigaste, att våga lita på, att vara vardagsvänner, att dela livet som det är:

”den som du delar tankar med och visar ömhet för.. den du ger all denna ömhet till, är den som vinner det stora hela.”
.
2005-09-17
  > Nästa text
< Föregående

Nathalie a.k.a LoveMee
Nathalie a.k.a LoveMee