Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blå-Röd

Hur kan allt komma sig,
att jag blev den jag blev.

Hur kan jag med min uppväxt,
vara så pass godtrogen och klen.

Jag lärde mig livets hårda gång.
Vandra över Grus, Glas, Sten, Betong.

Varför tror jag på jämlikhet, lika värdering.
När det mesta jag ser är hat och förnedring.

Jag vaknar hellre med ångest och önske död.
Vill aldrig bli en blå-röd.




Fri vers av Nathalie a.k.a LoveMee
Läst 596 gånger
Publicerad 2006-10-05 09:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nathalie a.k.a LoveMee
Nathalie a.k.a LoveMee