Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ungefer som det later,.. min dikt till din arsdag matte, jag saknar dig mycket, men vet att jag har dig med mig, det e med dig jag tar mig igenom ner jag knappt pallar mer her...


1year without you... R.I.P Mattias Gärding

Ett år känns som all tid i världen,
men ett år kan kännas som igår i själen.

Dagen kom och inget blev sig likt,
satt där i salen tog farväl till ditt lik.

I mitt hjärta finns du för gått,
du kommer aldrig försvinna,
aldrig förstått..




Fri vers av Nathalie a.k.a LoveMee
Läst 948 gånger
Publicerad 2006-08-18 19:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nathalie a.k.a LoveMee
Nathalie a.k.a LoveMee