Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pictures

Take a picture when your sad,
when you look back it\'s not that bad.

I like pictures from life,
it contains so many blocked memories inside.

I don\'t ever wanna forget, all those wonderful people i met.

A picture does say a lot more than a word.
It can tell you words you never ever heard.




Fri vers av Nathalie a.k.a LoveMee
Läst 478 gånger
Publicerad 2007-01-22 03:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nathalie a.k.a LoveMee
Nathalie a.k.a LoveMee