Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om magi kan upplevas såhär..


Helt nära dig

Det var när jag blev varse
om att du stod där, som jag reagerade
och nästan instinktivt tog ett kliv tillbaka

Hörde mig själv ropa..."men hallå där!!"
Människor som stod i närheten tittade snabbt mot mig.
Men inte du, du var upptagen med något i handen.
Mobilen eller något.

Det var då själva...tänkte jag. Fnissade för mig själv.
Tog stora kliv mot dig...en bamsekram och du ramlade nästan omkull.
Nu äter jag upp dig, haha..sade jag. Stora elaka trollet hmm.

Ditt skratt klingade friskt, som en melodi i vinden och det susade i träden.
Tiden frös och allt...precis allt stannade i den!

Det är så...jag upplever magin när vi möts.




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 642 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-04 21:04



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
En otroligt vacker kärleksdikt om ögonblicket...det där fantastiska stora
2009-04-06

  Ullagulla
håller med eppie..du kan som ingen annan fånga de där små stunderna och lyckas skriva om dem så de blir levande....=)

fint!!
2009-04-05

  Epione VIP
Det är sådana här små berättelser som du kan så bra. Du skapar magi med din penna den glöder av en inre kraft som du verkligen ska fortsätta med.
Ett vardagsmöte i alla sin enkelhet kan bli en upplevelse och känsla man tar med sig in i evighet.
I vissa strofer skriver du som du talar...:)mysigt.
Jag är ju lite petig med punkter och versaler så kika igenom din text igen(om du vill)
Bokmärkes.
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~