Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte riktigt klok!

Ibland tycker folk att jag inte är riktigt klok.
Då blir jag glad.
Jag vill inte vara riktigt klok.
Jag vill vara klok på mitt eget vis.




Fri vers av Matsmannen
Läst 403 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2009-04-04 19:59



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
En kluring!
2009-12-15

    leelee
:-)
Jag med!
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

Matsmannen