Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När jag levde...

När jag levde mitt liv var jag lycklig
Men dom som tror att dom som vet bäst sa att jag var olycklig
och tvingade på mig deras sätt att leva
Jag hoppas dom vart lyckliga
För jag vart det inte




Fri vers av Matsmannen
Läst 489 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-05 14:53



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
En inre motsägelse - men man kan finna en viss lycka i sin olycka... känns igen...
2009-12-15

    daVinci
Känner igen dina tankar....
2009-04-17

  Sturesdotter
Enkel o rak!
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Matsmannen