Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av min hund Jack.


Till Jack.

Ibland, om natten, kommer han till mej
trycker sin nos emot min
Ibland, om dagen, känner jag hans närhet
hur han står där, strax intill
Ibland, om aftonen, önskar jag honom åter
Ibland, om morgonen, ligger jag där och gråter




Fri vers av Matsmannen
Läst 429 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-04 22:01



Bookmark and Share


  Algotezza VIP
Fin dikt! Jag har skrivit dikter till våra tre katter. Döda nu. Men vi har en ny sedfn 1997. Snitsigt med både orimmat först och rim på slutet! Gillar sådan mix!
2009-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Matsmannen