Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ord som inte räcker långt... att vara nära, säger allt...


Good enough...

And there were words
casted upon the wall
as in time I spoke
for you..and to no one else

Written in scripts for no one to see
there is no were else I'd rather be
But in your folded arms
that will set me free




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 224 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-04 20:58



Bookmark and Share


  Epione VIP
Mmm härligt ordat min vän.
Ett litet kärleksbrev.
Svårt att skriva på Engelska, tycker jag, så en stjärna för det.
Hade jag inte vetat bättre så skulle man kunna tro att du är förälskad. Jag menar att diktjaget är det alltså..
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~