Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En speciell sorts hyllning till dig som försökt visa vägen


Kärlekstörst

Värmen..ja den dröjer sig kvar
du lämnade i mig
något som fattats har

Jag började långsamt förstå
saknaden efter detta
som jag åtrått så

Jag är tacksam
fastän det känns lite tomt
du gav av dig själv
så osjälviskt, så ömt

Nu jag dricka vill
tills dess bägare
är slutgiltigt tömt










Fri vers av ~Leonardo~
Läst 287 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-04 21:17



Bookmark and Share


  Junitvillingen
Så berörande, så vackert formulerat...* gillar skarpt *!:-)
2009-04-13

  Ullagulla
en dikt som har klar igenkänningspotential....underbart i sina små sköra rader men den förmedlar en längtan efter något mycket större....något man fått smak på och som man vill fortsätta njuta av!
2009-04-05

  Sladjana Zubcevic
Underbart skrivet!
2009-04-04

  Epione VIP
Mycket fint skrivet till en speciell vän.
Som ett kärleksbrev med lite sorgkanter.
Känsligt och vackert ordat.
Det ligger mycket saknad i diktjagets hjärta.
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~