Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag vill leva.


Varje minut.

Varje minut i livet måste njuta maximalt.

Live är kort!

När jag ser omgivningen blir det varmt inom mig,

 Och jag känner att varje minut är värd att leva för.

Jag vill leva!

När jag andas känner jag hur allt runt omkring mig är levande.

Naturen är en stor del av livet,

Ta hand om den.

 

 




Övriga genrer av CJ
Läst 229 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2009-04-04 23:03



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En äkta och intensiv livsvilja väller ut ur din fina dikt. Och att du får med att vi skall vårda naturen i slutet förstärker sambandet mellan vårt liv och hur vi tar hand om vår planet
2009-04-05

  Rachel Roth
viktigt budskap i en nära dikt
2009-04-05

    Johnjohn
underbart härlig poesi om livskraft och kärleken till livet....*applåd
2009-04-04
  > Nästa text
< Föregående

CJ
CJ