Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

somna ovän

Aldrig trodde jag att stoltheten kunde svida så i ögonen på en nioåring. Hellre dö än ge sig. Hellre äta sand, gå på plankan, lida alla kval i världen. Den argaste blicken som finns och den suraste munnen. Lockar som spretar och svettig panna och mörker, totalt mörker i blicken. Jag försöker argumentera, hota, lova, förbanna - ingenting fungerar. Så, i mörkret, hör jag rösten. Mamma?
En dag kommer du inte ropa på mig längre.
En dag kommer du somna ovän.




Övriga genrer av åkeojag
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-04 23:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

åkeojag
åkeojag