Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våren i intet begränsad (som havet befriar is)


dagar sjunkna i hav
reser skumragg
borstar stranden isfri
bottenlöst isfri

väntan strilar som regn
leker dimsyn
smälter stenarna fria
bottenlöst fria

ser de strömmande streck
susar vingslag
reser äntligen frihet
bottenlös frihet

intet begränsat




Fri vers av korpfjäder
Läst 220 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2009-04-05 16:28



Bookmark and Share


  glittertindra
vacker...
2009-04-07

  Mona*
Underbart
2009-04-06

  Ilona _L
Meditativt o vackert!
2009-04-05

  Lena Krantz VIP
Nej, kanske är det så, inget är begränsat

egentligen

Tjusigt hörrö!
2009-04-05

  Cadena
Underbar frihet.
2009-04-05

  halmstrå
gillar hur du skriver rytmiskt bundet fastän obundet
och den sista raden är skön
2009-04-05
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder