Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningen är bättre

 

Som om livet
varit dig hårt

simmar du
längs en bris
alltid i medvind

talar om för mig
att floder återgår
dit de mynnar

att allt som hänt
varit utav godo
och att man lär

men dina ord
vilar mest längs
en osårad strand

dit havets salta
tårar inte når
ingen tanke svider

Som om livet
kommer åter

vandrar du kyld
genom mitt inferno
utan rädslor

utan att beröras...




Fri vers av Seasons VIP
Läst 273 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-05 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP