Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inget är så enkelt!

Nu igen!?
Varför är det så här?
Varför kan jag inte
få lägga mig ner å dö!

Svartsjuk och olycklig!!

Jag gillar någon, långt borta...
Jag kunde inte denna gången
kunde inte stänga av känslorna

Historien upprepar sig!
Igen och igen och igen...

Sitter här och biter ihop käkarna
för att inte börja gråta

Jag måste få prata,
höra någon säga: Det ordnar sig!
Men det ordnar sig aldrig

Jag kommer få leva med ensamheten!

Nu gråter jag snart!
Om jag bara kunde
gråta ur allt ont inom mig..

Om jag bara kunde göra det,
så allt skulle vara bra igen!
Men så enkelt är det inte...

Inget är så enkelt!!




Fri vers av Shadowline
Läst 540 gånger
Publicerad 2005-09-14 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Shadowline