Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den fördömda

Den fördömda vandrar bland oss
tomma gravar fyllda med ljus
tomma ögon trängs i mörkret
söker efter natten

Fullmånen signalerar midnatt
en spöklik ledstjärna för de döda
att visa dem vägen till den levande
deras hunger ska bli stillad

Skrik fyller nattens tystnad
månen lyser starkt
och verkligheten tar slut




Fri vers av crush
Läst 416 gånger
Publicerad 2009-04-05 21:24



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

crush
crush