Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten

Ensamheten ger mig sällskap
Orsakar tusen sår på mig
Och jag känner mig levande när smärtan flödar
Så jag håller ensamheten nära




Fri vers av crush
Läst 495 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-06 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

crush
crush