Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samma visa

Samma ord
om och om
igen
från både dig
och mig

Utslitna fraser
anklagelser
och ursäkter
upprepade
i oändlighet

Outsägligt
tröttsamt
nästan
långtråkigt
absolut
förutsägbart

Men ändå
oundvikligt

Välbekanta
toner
får oss
att dansa
trots att vi vet
att varje steg
tar oss
lite närmare
döden.




Fri vers av Pia S
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-06 12:27



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Du lyckas få fram det monotona...det livsförbrännande i orden som sliter sönder
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Pia S
Pia S