Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Minnesvärt

Mot taket stiger tidningarnas prassel.
Ett löpande band för nyheter.
Vända sida, glömma, vända sida, glömma.

Ljuset släcks och salen upphör.
Förkunnelserna går till återvinning.
Kaffet kallnar.

Vid midnatt kommer städaren
med sin surrande maskin.
Polerar stenplattorna.
Där: mina egna rubriker
som envisa märken i golvet.
Finns där imorgon också.




Fri vers av Anders_A
Läst 358 gånger
Publicerad 2005-09-14 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Anders_A
Anders_A