Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Instängd

Instängd
Stål håller mig kvar
Begränsar mig mot min vilja
Min låga börjar slockna
och mina fjädrar har förlorat sin forna glans

Flykten
lockar mig
Att fly från denna fångenskap
vore den enda lösningen
på den tragedi & misär jag lever
Snälla, frigör mig

Bryter mig ut
Vingslagen är lika fyllda av kraft
som min hjärtslag
Vinden förflyttar mig till platser.
Utan destination

Friheten
kan liknas vid
att födas på nytt.
Jag flyger vidare mot nya äventyr
med förhoppning om att
slippa fångenskapen.




Fri vers av Sandra Salomonsson
Läst 265 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-06 20:20



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Fångenskapen kan vara något man tar med sig. Var man än är.
I värsta fall.
2009-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Sandra Salomonsson
Sandra Salomonsson