Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRIHET

Du var antagligen stor
Du var unik
Du var som allt annat
Du är fortfarande,
fri i själen att gära vad du vill
Du, är friheten och freden
det vi alla till slut strävar efter

Ett karma




Fri vers av Björn Runnemalm
Läst 437 gånger
Publicerad 2005-09-14 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Björn Runnemalm
Björn Runnemalm