Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
KÄNSLOR


Vågar inte

Jag ser och vågar inte säga nåt.
Jag är rädd att stryk få, mina skadade ben gömmer jag för att inte frågor få.
Jag skrattar och spelar att jag har det bra.
Sitter och hoppas att någon kommer fram, och att en liten kram få.




Övriga genrer av CJ
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-07 00:04



Bookmark and Share


    NoShiningHalo
*kram*
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

CJ
CJ