Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro(II)

 

I hörnet rann rökelse
ur dina törstiga ådror

jag såg ditt livs mening födas
den stund begärets famn åter öppnades

I mörkret rinner nu dina tårar
till okända frälsare

och jag ser i dagen din döda blick 
alltid sökandes efter en dröm

som
inte
finns

som
aldrig
stillas




Fri vers av Seasons VIP
Läst 334 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-09 02:48



Bookmark and Share


  Roula O
en fin text som väcker många tankar...
2009-04-09

    ej medlem längre
Du inspirerar mig- för mig finns mycket att tänka kring i denna text!
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP