Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur


Jag vet inte hur
mitt hjärta
kippar efter luft
att andas
var kväll
när dagen
flyter bort att randas
och dina tankar
svävar iväg
likt väsen i natten
dina ord
rinner genom
drömmar istället
likt porlande vatten
dina blickar
inte längre
murade
vid ögon
som ber om mer mer
och kropp
som inte vet
vilket håll
att gå
när dina ögon inte ser
Jag vet inte hur
mitt hjärta
slår slag
att krossa sten
att bända
vrida
pressa
var föhäxade ven
jag vet inte hur
mitt hjärta
sjunger
vårsolsmusik
mumlar
rabblar
kärlekslyrik
mina fingrar
penslar
akvarell
mina lungor
andas
sommarkväll

Jag vet inte hur
mitt hjärta
dunkar
genom dina
pulpor
purrar
snurrar
myser
likt en kelen katt

jag vet inte hur

hur


jag vet bara att..




Fri vers av Havanna
Läst 206 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-07 06:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna