Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Avstånd

 

när man tröttnar

på en vän

tycker att det inte längre

känns rätt vill man

helst bara smyga sig bort

tassande på tå

försöka att inte synas mer




Övriga genrer av -Ulla Tilemo- VIP
Läst 174 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2009-04-07 11:48



Bookmark and Share


  Hans Christian
Instämmer med Ammis komm. helt o hållet.
2009-04-07

  * Ammi *
ja ibland utvecklas man åt olika håll, får andra värderingar kanske, vänskap är inte alltid för evigt, men riktiga sanna vänner finns oftast där för en, för evigt och alltid .. tror jag
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

-Ulla Tilemo-
-Ulla Tilemo- VIP