Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saltstänk

Havsvaginor
svandun
i en
dubbelsäng
öppet fönster




Övriga genrer av RogerIvan
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-07 23:18



Bookmark and Share


  Carola Zettergren
TJUSIGT!!!
2009-06-05

  Ilona _L
Ja... se de svanarna... tar alla tillfällen i akt! ;-D
2009-04-08

  Lili Samuelsson VIP
havsvaginor, vilket fränt ord, det måste jag filosofera kring
2009-04-07
  > Nästa text
< Föregående

RogerIvan
RogerIvan