Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till min vän


Jag vill gunga

Är tystnad
det enda vi har kvar nu?
alla dagar vi lekt
hemligheter vi hållt
och minnen vi faktiskt delar
gör sig obekvämt påminda

Jag vill inte
dela någon starköl
och jag vill inte röka
men jag kan stå brevid dig
för gamla tiders skull

Jag vill
gunga
känna vinden och obekymmer
inte prata om saker jag inte förstår
och som du inte förstår
följt av idel tystnad

Jag vill vara barn
vill du också det?




Fri vers av Karin E
Läst 346 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-04-08 10:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Karin E
Karin E