Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av dikterna som finns i min nya diktsamling som ligger på min hemsida.


Slutförvaring


Maktfullkomlighet in i det jävla mörkret,
eller som de fega av oss säger;
Evigheten!

Som ångest i en kärnreaktor,
där vattnet som bäddar in stavarna
är dina förbannade tårar

Radioaktiv glädje,
säger Cancern som smider ränker och försåt

Han hotar alla som trodde på livet,
och de av oss banalt svaga konstruerade referenser

Referenser som Gud och Påven sitter och
skrattar åt i sina bakrus

Under återställaren funderar de på hur de
skall slutförvara våra profana tankar




Fri vers av Tommy Vähä-Rainio VIP
Läst 618 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2009-04-08 11:45



Bookmark and Share


  Hanna Mari Wallin
Snyggt!

Gillar verkligen
2015-08-14
  > Nästa text
< Föregående

Tommy Vähä-Rainio
Tommy Vähä-Rainio VIP