Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Min alldeles egna..bara min!!!!


Min stjärna...


Jag undrar ibland var du kommer ifrån
som en avlägsen stjärna
sprungen från ingenstans

till mig bara mig
och ingen annans
jag håller dig så gärna
varmt intill helt nära

kan tänka mig att göra
precis vad du vill
bara jag får ligga
nära så nära

timmarna går
och jag ligger kvar
så lugnt helt still




Fri vers av ~Leonardo~
Läst 274 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2009-04-08 19:11



Bookmark and Share


  BG
Så himla gulligt skrivet!!!
2009-04-15

  Junitvillingen
Ljuvlig läsning...så vackert om kärlek och längtan, med stänk av vemod. * jättegillar *
2009-04-13

    ej medlem längre
Underbart vackert.
2009-04-11

  Sladjana Zubcevic
"Jag undrar ibland var du kommer ifrån
som en avlägsen stjärna
sprungen från ingenstans"
Vemodigt vacker kärleksförklaring.
2009-04-08
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~