Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dåliga dagen

idag har de varit den dåliga dagen...
de känns som jag har is i magen...
som inte försvinner...
fast än min hjärna brinner...
för att jag inga svar finnner...
det ända ja vet är att vi ska klara detta...
låt världen gå under men då har vi gjort de rätta...
vi höll ihop under dödens tillgång...
med att släppa ut allt som en sång...
en sång som hjärtat skrev...
o ingen brydde sig hur den blev...
det var bara att lyssna o förstå...
för de fick oss att bra må...
tack gud för att vi klarade det här...
vet inte om många fått bära allt jag bär...




Fri vers av sohel
Läst 554 gånger
Publicerad 2005-09-14 23:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

sohel
sohel