Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vågar jag se dig

 

Mitt fönster har inga vindrutetorkare
och regnet är min spegels beskydd

Jag ser inga kontraster, inga färger
bara en vattenblandad palett av dig
.

Tårarna är för dig
för en bild
jag inte kan se tydligt
ännu

och jag vill att det öser ner
mer
mer

för jag vet
att jag kan se
ett bländande ljus
sakta stigande
i min själ
bortom

ös
ner
mer
mer

för jag vill lukta
min rädsla
mitt hopp
mina drömmar
min osäkerhet

i denna stund

 

innan doften

av regnbågens färger

hunnit ikapp mig

 

innan jag vågar

se dig...

 




Fri vers av Seasons VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2009-04-09 03:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Jag tänker-önskan om insikt och utsikt mot andra och självets osäkerhet-vilja våga, Du skriver så mångtydigt att jag hisnar!
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Seasons
Seasons VIP