Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
dissad av en assyr


Dissad

En Player Måste Man Va
Fitta Får Man Då Ha
Ja E Dissad O Nere
Du Vill Inte Ha Mejj Ja Ser De
Ja Vet Varför Du Sa Så
För Du Kommer Såra Mejj Ändå
Taskig Och Kall
Tror Du Snygg O Ball
En Blatte Skulle Göra Mejj Hel
Men Som Vanlit Allt E Fel
Så Du Såra Mejj Inte Nu
Som Ali Säger*Ditt Jävla Gnu*
Ja Har Dålit Självförtroende
Men Av Mejj Kan Du Bli Beroende
Hoppas Du Får Nån Kille
Som Kanske Heter Alex Eller Krille
Men Vet Du Vad
Hoppas Du Hittar Nån I Din Stad
O Gör Han Glad
Kommer Du Till Mejj O Du Får Se Vad
Att Ja Inte E Sån
Skulle Alldri Såra Nån
Du Gör Som Du vill
Men Mitt Butt Smakar Dill
Men Du Får Ha Ett Bra Liv
I Mitt Hjärta Satte Du Ditt Leende O En Kniv
Tack För Att Du Finns
Kom Ihåg De Ja Sa*Minns*
Allt Ja Sa Var Från Mitt Hjärta
Men Nu E De Ba Smärta
Ja Kunde Bli Din Första
O Du Min Största
Första Kyssen Skulle Du Inte Glömma
Men Nu Kan Du Ju bara Drömma

Ps.Bobo Öppnar Sej för mycket




Fri vers av Bobo
Läst 568 gånger
Publicerad 2005-09-14 23:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bobo
Bobo