Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Förväntan på ingeting


Insåg att ja inte kunde få kuin

ja e kär i en som inte bryr sejj
hon kommer alldri få nåt mer av mejj
felet är att hon inte säger direkt nejj
utan du kanske får ha mejj
hon tror ja e den som hon kan föra
en jävla bil som man bara vill köra
ja skiter i vad du tror om alla andra
dejj har ja slutat beundra
för du tror att du göra som du vill
ska bli en man efter alla kallat mejj lipsill
lek du snygg och stroppig
så får vi se hur du länge du kommer vara toppig
de enda du gör mejj e lessen
sist ja sa till dejj fina ord var jävlit längesen
båda ja o du vet att de e de du vill höra
om de ska vara så vill ja dejj inte tillhöra
för du e så jävla taski o kall
den enda som behövs e en krona me kristall
för de e vad drottning Kuin behöver
hoppas de tar slut o mitt kärlek tar över
ok att du e snygg o fin
men du knullar mitt adrenalin
kan du sluta vara sån eller?
de värsta att ja inte vet va ja ska göra heller
tyvärr så har ja slutat med ta kuins kärleks piller
för att de e du som mitt kärlek spiller
gör som du vill,pallar ej mer deppa
dej kunde ja inte greppa
de e du som kommer ångra dejj sen
i mitt hjärta e du inte längre välkommen




Fri vers av Bobo
Läst 561 gånger
Publicerad 2005-09-14 23:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bobo
Bobo