Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
till min tjej som dumpa mej igår


Vill ha kvar henne för alltid

De sista e att du nåt för mejj ska dölja
ja vill ba att du ska va nöjd o ditt hjärta följa
ja vill inte att nån av ska börja sörja
min kärlek har för dejj precis viljat börja
ingen av dina vänners pojkvänner e perfekt
för allt man gör kan inte vara korrekt
ja säger inte att ja e den perfekta
men skulle kanske nog vara den rätta
för min kärlek till dejj e inte bara äkta
för de e dejj mitt hjärta tillhör
om de e nåt du tänker på eller nåt dejj stör
så e de jag som ska veta de e de ja bör
de e dina kyssar som gör att ja stannar o inte dör
de e din kärlek ja vill känna o din röst varje natt höra
gör vad som helst för att behålla detta säg bara va ja ska göra
om du inte finns så vill ja inte nån annan tillhöra
varje gång du säger att ja e gulli de e inte för att ja försöker smöra
hoppas gud straffar den som vill förstöra
de e dina ögon som får mejj att stanna
ja svär på gud alla mina ord för dejj e sanna
så ta bort tanken att ja nånsin dejj vill lämna
för om de vore så, så skulle aldri mitt liv stämma
du e den enda tjejen för mejj på denna historia
ändåså om ja e i Irak eller Syd Korea
du e den enda som får mejj att andas
de e av dejj ja vill få order o av dejj ledas
när ja e på dåligt humör så e du en stor lättnad
önska kunde säga till dejj allt men får bara ut de i tystnad
ja andas ut o tänker att ja verkligen har den bästa:D
ja har nu sagt massa men inte de mesta
vill bara att du ska förstå o alltid må bra
FÖR JA VILL VERKLIGEN ATT DU INTE SÄGER JA SKA DRA:(




Fri vers av Bobo
Läst 490 gånger
Publicerad 2005-09-14 23:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bobo
Bobo