Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
många rovfåglar har haft det svårt i vinter när snön dolt gnagarnas gångar


Berguvens dova längtan (haiku)


ekot ljudande
dovt svarar sten i natten

Berguvens hunger




Bunden vers (Haiku) av korpfjäder
Läst 271 gånger
Publicerad 2009-04-09 10:59



Bookmark and Share


  Eva Langrath VIP
Skriet hörs ända hit

Eva
2009-04-10

  Caprice! VIP
Snygg haiku!
Man riktigt hör hungern...
2009-04-09

    ej medlem längre
Ja, den enes död den andres bröd ... Men visst känner även jag, som gillar gnagare, för våra stolta, vackra rovfåglar..

Snygg haiku. Gillar ljudbilden.
2009-04-09

  Mona*
Man kan höra skriet.
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

korpfjäder
korpfjäder