Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fångar små korta ögonblick igen... "en berättelse..."


Den gåtfulla kvinnan..


Du tittade upp och fnyste liksom först.
Inte mot mig, utan mot något som hade väckt ditt missnöje.
Du fimpade ilsket ..gned ut fimpen mot trottoaren.
skakade ditt huvud, kanske för att bli kvitt den dåliga känslan.

När så din blick åter vändes mot mig såg jag lugnet i dina ögon..
som en förvandling, och så log du. blicken som du väl vet, att jag är så svag för.
Ännu så kan jag förundras över ditt sätt att växla humör på så fort.
Ser du genom mig..eller läser du mina tankar!?

Jag kallar dig för den gåtfulla kvinnan...för du är ett mysterium för mig.
Alltid något nytt...eller så överraskar du mig på något sätt.
Det är så jag vill att du alltid ska vara...så att jag får fortsätta
att undra vem du är.
Om det nu finns olika kärlekar..så är nog det här, mitt eget speciell sätt
att älska dig på.





Prosa (Novell) av ~Leonardo~
Läst 322 gånger
Publicerad 2009-04-09 22:28



Bookmark and Share


  KristinaE
.. orden fångar in och alltjämt finns hon där eller han.. 'den gåtfulla människan' om och om igen möts vi utom oss men så däremellan, det gåtfulla i oss själva..!?
2009-04-17

  BG
Den gåtfulla kvinnan verkar vara en smart kvinna. Gillar texten enormt!
2009-04-15

  Junitvillingen
Kanske ska hon fortsätta att vara gåtfull...för om hennes rätta jag inte stämmer överens med hennes gåtfullhet går ju något förlorat...
Vackert skrivet, ibland räcker det med att beundra och njuta på håll...för då får man hålla kvar sin dröm:-)
2009-04-13

  Sladjana Zubcevic
Vackert skrivet!
2009-04-10

  Yvonne Vigstrand
Hmmmm...det låter ju som om det handlar om mig...haha!

En vacker o fin berättelse min vän!

Glad Påsk till dig!
Kramar/Yvonne
2009-04-10

  Epione VIP
Som jag tidigare sagt så är du bra på att skriva små berättelser, man blir nyfiken, vill veta mer.
Vem är hon kvinnan..osv.
"När så din blick åter vändes mot mig" den meningen är vackert utformad.
Applåd min vän och ett påskägg
2009-04-10

    sunnanvind
Jag kallar dig för den gåtfulla kvinnan...för du är ett mysterium för mig.

och uppebart så är hon dig nära i dina tankar... Skön text som bjussar på sig! Applåd!
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

~Leonardo~
~Leonardo~