Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du väntar

avser ta dig i natten

kyssa drömmar

tränga in i din själ med mina tankar


du ligger naken och väntar på min kärlek...




Fri vers av peter markurth
Läst 212 gånger
Publicerad 2009-04-09 23:43



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
skön kärleksdikt...du målar med orden...
2009-04-10

  Gisela Nordell
helt underbar
kärleksdikt!
2009-04-10

  Glensan
Fyndigt skrivet :-)
2009-04-10

  Junitvillingen
Mycket vackert...men så är du ju en mästare på kärleksdikter...
2009-04-09

  Suzy med punkterna
Tjusigt poetat;=)
2009-04-09
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth