Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan titel 9

sanningen






sjunker



genom



tiden





Fri vers av peter markurth
Läst 212 gånger
Publicerad 2009-04-10 00:18



Bookmark and Share


  Gisela Nordell
utsökt!
2009-04-10

  Alexander Gustafsson VIP
Och slår en blodig,

till marken...

bra, som fan!
2009-04-10

  Suzy med punkterna
Ännu en sanning.......
2009-04-10
  > Nästa text
< Föregående

peter markurth
peter markurth