Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Redigerat slutet med inspiration från dig zora =) Tack för knorren!


Att bli knäpp för mindre

 

ingen större konst

endast en gradskillnad

 

mellan

Triss och Gevalia

 

 

 

 




Fri vers av J A Nicander
Läst 509 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2009-04-10 11:49



Bookmark and Share


  Junitvillingen
* Skrattar gott * - jag föredrar iaf Gevalia, hehe:-)))
2009-06-28
  > Nästa text
< Föregående

J A Nicander
J A Nicander