Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

om morgonen, solskenet

om morgonen, solskenet
nåden når oss motvilliga
efter den långa natten, efter ensamheten, den når sitt slut

de övergivna ger sig ut på nya jaktmarker
spårar livets nödvändiga delanden;
orden och tystnad

jag är bland dem
fast min hemlighet är denna:
jag hade sällskap

jag tiger men jag vet

det fanns trevare som levde innan dagen
de lyssnade länge efter sin existens
då uttalade du din önskan: du tar tid

jag har tid




Fri vers av Marta
Läst 262 gånger
Publicerad 2009-04-10 21:56



Bookmark and Share


  ©Anniz
Åhhhh! Såå bra deen vaar!
2009-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Marta
Marta