Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Men...?

Sluta överdriv!
Du vill bara ha mig tillbaka.
Du gör vad som helst för att få mig.
Men du bryr dig inte ifall jag älskar dig eller inte.
Nej, du vill bara ha mig som en liten prydnadssak
- Något du inte kommer ha användning för.
Sluta försök locka mig.
Jag går inte på det.
Du är verkligen envis, men jag tänker inte ge mig.
Lär dig acceptera ett nej!




Övriga genrer av Chaiel
Läst 249 gånger
Publicerad 2009-04-11 00:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Chaiel
Chaiel