Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Yin Yang

Ditt leende är
fantastiskt

Ditt skratt är
underbart

Dina ögon
är glädjen själv

Din röst är
ljuvlig

Ditt skratt är
glädjebringande

Du är
egendomlig

Jag hatar
dig

Jag är
ensam

Avundsjuka är
mitt symptom

Jag vill
vara dig

Men spegelbilden
säger bara nej




Fri vers av Guds barn
Läst 261 gånger
Publicerad 2009-04-11 16:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Guds barn