Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glädje! Lycka! Kärlek!

"...är något vissa drabbas av."


Hah! Idioter. Tänk att de tror att det faktiskt finns i den här världen.


Önsketänkande.


De enda männsikor som är lyckliga, är de som tror. Inte de som vet. De som vet är bittra. Olyckliga. Elaka. Som jag.




Fri vers av Guds barn
Läst 270 gånger
Publicerad 2009-04-14 19:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Guds barn